Siulo.lt
Teminė sritis Skelbimai» Darbas, paslaugos» Grožio, sveikatos paslaugos
Paskelbta 2023 Gegužės 04, 14:45

Atgaukite seksualinį pasitikėjimą naudodami Zhewitra Soft 20mg galima įsigyti Oddway International

Kaina: 1 EUR
Jei patiriate erekcijos sutrikimų, Zhewitra Soft 20mg gali padėti atgauti seksualinį pasitikėjimą. Zhewitra Soft 20mg yra galingas vaistas, kurio sudėtyje yra veikliosios medžiagos vardenafilio. Jis skirtas padidinti kraujo tekėjimą į varpą, leidžiantį pasiekti ir išlaikyti erekciją iki 4-5 valandų.

Norėdami naudoti Zhewitra Soft 20mg, tiesiog išgerkite jį per burną 30-60 minučių prieš lytinį aktą. Galite vartoti valgio metu arba nevalgius, tačiau svarbu atsiminti, kad norint, kad jis būtų veiksmingas, reikalinga seksualinė stimuliacija.

Nors Zhewitra Soft 20mg yra saugus ir veiksmingas vaistas, jis gali sukelti tam tikrą šalutinį poveikį, pavyzdžiui, galvos skausmą, galvos svaigimą, paraudimą, nosies užgulimą ar skrandžio sutrikimus. Jei pasireiškia bet koks rimtas šalutinis poveikis, svarbu pasikalbėti su gydytoju arba sveikatos priežiūros paslaugų teikėju.

„Oddway International“ didžiuojamės galėdami pasiūlyti platų aukštos kokybės vaistų pasirinkimą už prieinamą kainą. Mūsų ekspertų komanda yra įsipareigojusi teikti klientams geriausią įmanomą aptarnavimą ir palaikymą. Nesvarbu, ar ieškote Zhewitra Soft 20mg, ar bet kokio kito vaisto, mes pasiruošę padėti. Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau apie mūsų produktus ir paslaugas.

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis:
El. paštas sales@oddwayinternational.com
WhatsApp / Telegram: +91-9873336444
Svetainė: https://www.oddwayinternational.com/zhewitra-soft-20mg-vardenafil-tablets/
Kontaktai
Miestas:
Klaipėda
Vardas:
Oddway International
Telefonas:
9873336444