Siulo.lt
Teminė sritis Skelbimai» Darbas, paslaugos» Grožio, sveikatos paslaugos
Paskelbta 2021 Spalio 17, 18:05

JAUNOSOSIOS, PROGINIS, DALYKINIS, TEMINIS, FOTOSESIJŲ MAKIAŽAS ALLINA. LT, ŠIAULIAI

MAKIAŽAI IR ŠUKUOSENOS. JAUNOSIOS MAKIAŽAS
Labai svarbu, kad makiažas derėtų prie bendros vestuvių tematikos, suknelės, gelių spalvų, šukuosenos bei jaunikio... Švytinti oda, skaistus žvilgsnis ir laiminga nuotaka - tai pagrindinis mano tikslas, kuriant nuotakos makiažą. Būkite žavios savo vestuvių dieną ir visus rūpesčius perleiskite man!

PROGINIS MAKIAŽAS
Makiažas, priklausantis nuo progos. Didelį dėmesį skiriu detalėms: kokia proga, kokia suknelė, kokia šukuosena, kokie aksesuarai ir t.t. Atskiri elementai kuria bendrą visumą, todėl makiažas turi derėti prie visko!

MAKIAŽAS FOTOSESIJOMS / TEMINIS MAKIAŽAS
Įamžinant brangias akimirkas, nepamaišys ir keli makiažo šepetėlių brūkštelėjimai. Kuriu stilizuotus makiažus fotosesijoms pagal klientų bei užsakovų poreikius.

BRANDŽIOS ODOS MAKIAŽAS
Subtilumas - pagrindinė taisyklė, kurios laikausi puošdama damas. Spindinti, neapkrauta oda, švytinčios akys, paryškintos lūpos ir ši žavi Dama jau pasiruošusi!

DALYKINIS MAKIAŽAS
Šio tipo makiažas siūlomas versliai moteriai, kuri lekia, skuba, bet visada pasitempųsi. Makiažas atliekamas, atsižvelgiant į dalykiškumo pobūdį: darbo pokalbis, susirinkimas ar svarbus pristatymas ir pan.

https://www.instagram.com/allina_pmu/
https://www.facebook.com/AllinaPMUSiauliai/
https://www.pinterest.com/allinapmusiauliuose/
https://www.youtube.com/watch?v=s0Cr8ajBiJM&t=31s
Kontaktai
Miestas:
Šiauliai
Vardas:
Allina
Telefonas:
+370 62397580