Nemokami skelbimai
Šiuo metu paskelbta 15530
Paieškos frazė
Paskelbta 2020 Birželio 08, 01:29| Peržiūrų skaičius 1481

ISBLAIVINIMAS VILNIUJE IŠBLAIVINIMAS NAMUOSE VILNIUJE

Kaina: Sutartinė
Vilniuje Detoksikacija 8 625 00684. išblaivinimo paslaugos Vilniuje teikiamos VISĄ PARĄ apsinuodijusio alkoholiu paciento gydymas ir paciento organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo.Išblaivinimas namuose visą parą.Prarastų mikroelementų atstatymas po gausaus ar ilgalaikio alkoholio vartojimo. Organizmo detoksikacija nuo alkoholio lašelinių pagalba. Dehidratacijos ir alkoholinės intoksikacijos gydymas. Pagalba apsinuodijus alkoholiu.Pagirių sindromo gydymas Lašelinėmis Lašelinė į namus visą parą,lašelinės statymas namuose,lašelinės nuo alkoholio namuose.Lašelinių statymas namuose lašelinės namuose Išblaivinimo paslaugos ,Lašelinės namuose Vilniuje lašelinė į namus vilnius Lašelinės namuose nuo alkoholio visą parą
Organizmo sustiprinimas lašelinėmis po apsinuodijimo alkoholiu, dehidratacijos mažinimas.
KONFIDENCIALI, PROFESIONALI IR KOKYBIŠKA GYDYTOJO PAGALBA 24 VALANDAS PER PARĄ.Detoksikacija nuo alkoholio,detoksikacija nuo alkoholio Lašelinės nuo alkoholio namuose Vilniuje,Lašelinės namuose Vilniuje,Apsinuodijimo alkoholiu gydymas, Išblaivinimo paslaugos teikiamos visą parą namuose Vilniuje, detoksikacija nuo alkoholio
Išblaivinimas namuose Vilniuje visą parą, Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje, detoksikacija namuose Vilniuje, detoksikacija Vilniuje visa para
Lašelinės nuo alkoholio namuose Vilniuje visą parą
Garantuojamas konfidencialumas ir anonimiškumas!
Pagirių sindromo gydymas, alkoholinės abstinencijos gydymas Alkoholinės intoksikacijos ir abstinencijos mažinimas ir gydymas
Organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo
GARANTUOJAMAS KONFIDENCIALUMAS IR ANONIMIŠKUMAS!
Jei negalite pats sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga Detoksikacija. Nerimo priepuoliai padažnėja alkoholio vartojimo fone, yra išgyvenami kaip labai nemalonios, gąsdinančios ir varginančios būsenos. Labai dažnai pradžioje jie suvokiami išimtinai kaip gąsdinantys ir keisti kūno pojūčiai ir pirmoji reakcija būna grėsmingi Ir visai nekeista, nes panikos priepuolio tipiški požymiai yra:

stiprus ir dažnas širdies plakimas ir širdies virpėjimas (palpitacija);
skausmas (nors ir nestiprus!) ir diskomfortas krūtinės ląstoje;
padažnėjęs kvėpavimas ir/ar oro trūkumas;
„kamuolio gerklėje“ arba smaugimo jausmas kakle;
vis didėjantis silpnumas;
šaltkrėtis arba atvirkščiai – karščio pylimas;
galvos svaigimas;
prakaitavimas, drebulys;
odos pašiurpimas, dilgčiojimas;
nutirpusios galūnės (kojos ima drebėti, darosi kaip vatinės ir žmogus ima galvoti, jog tuojau nukris, nebepaeis, nualps);
pykinimas, vėmimas, pilvo skausmai ir viduriavimas.
Drauge panikos arba nerimo priepuolį (VISUOMET!) lydi ir psichologiniai simptomai:

stiprus ir vis augantis nerimo, įtampos jausmas, kuris pasiekia maksimumą priepuolio metu, o vėliau, priepuoliui rimstant, palaipsniui silpnėja.
Baimės jausmas. Dažniausiai PA metu pasitaiko mirties, išprotėjimo arba savitvardos praradimo baimės.
Dar bijoma prarasti sąmonę ir nualpti, su įvairiomis ligomis susijusios baimės. Bijomasi, kad „sustos širdis ar kvėpavimas“, bijoma mirties arba baisios ligos kuri, rodosi, iš tiesų „duoda apie save žinoti“. Iš tokių baisių ligų dažniausiai – bijomasi „širdies smūgio“, „infarkto“, „uždusimo“, „išeiti iš proto“ arba bijoma, jog praradus sąmonę ir nukritus, bus gėda prieš kitus, šalia esančius ir dažniausiai nepažįstamus žmones, kad pamatys krentant, kad niekas nepasirūpins ir pan.
Drauge būna mąstymo pakitimai: tampa sunku mąstyti ir adekvačiai vertinti situaciją, sunku sukaupti dėmesį, nes jis fiksuotas tik ties kūno pojūčiais.
Savęs jausmo praradimas (depersonalizacija).
Apsunkintas aplinkos suvokimas (derealizacija), aplinka atrodo nereali, lyg žmogus ne gyventų, o matytų prieš akis slenkantį kino filmą.
Kartais žmonėms, patiriantiems panikos atakas drauge būna ir agorafobija – baimė atsidurti tokioje vietoje, iš kur negalima pabėgti, nes bijomasi numirti ar prarasti sąmonę. Agorafobija pasireiškia baime išeiti iš namų, stovėti eilėje parduotuvėje, būti uždarose patalpose (kino teatre, požeminėje parkavimo aikštelėje, lifte), o taip pat skirsti lėktuvu, važiuoti automobiliu ar traukiniu.

Panikos priepuoliai priskiriami taip vadinamai „Nerimo sutrikimų grupei“, šių būklių pagrindinis požymis – priepuolių metu išgyvenamas nerimas, baimė ir nesaugumo jausmas kurių intensyvumas gali labai skirtis.

Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:
Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.

Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.

Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai: K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.Įvertiname paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.
Elektrolitai būtini mūsų ląstelių ir organų funkcionavimui. Tai kraujyje ir kituose organizmo skysčiuose randami mineralų jonai.
Šie mineralai gali būti rūgštinio, bazinio pobūdžio, taip pat druskos. Mums svarbiausi ir aktualiausi elektrolitai yra kalcis, magnis, chloras, fosforas, kalis, natris.
Elektrolitai atlieka daug ir gana svarbių funkcijų. Pirma, reguliuoja vandens kiekį, apykaitą organizme. Reguliuoja ir kraujo pH, nervines bei raumenų funkcijas, kraujo spaudimą, atkuria pažeistus audinius. Pavyzdžiui, raumenų susitraukimas vyksta tam tikrų cheminių reakcijų dėka. Šių reakcijų metu į raumenų ląsteles siunčiami elektriniai signalai. Raumenys ir neuronai aktyvuojami elektrolitams judant tarp ekstraląstelinio bei viduląstelinio skysčio ląstelėse per vadinamuosius jonų kanalus. Tad raumenų susitraukimui būtini kalcio, natrio, kalio jonai. Be šių jonų susitraukimas silpnėja arba tampa nebekontroliuojamas.
Antra, elektrolitai atlieka transportavimo funkciją – perneša įvairias medžiagas (tarp jų ir maisto) į įvairias kūno vietas.
Konkrečiai magnio jonas būtinas energijos apykaitai, nervinio impulso perdavimui, fermentų aktyvumui palaikyti, kaulų ir dantų struktūros formavimuisi. Panašios ir kalio funkcijos. Štai natris reguliuoja troškulio pojūtį, dalyvauja termoreguliacijoje, palaiko pH pusiausvyrą. Neigiami chloro jonai įjungiami į deguonies apykaitą bei yra svarbūs virškinimui, nes įeina į skrandžio rūgšties sudėtį.
Naujesni tyrimai atskleidžia, kad įvairūs elektrolitų jonai atsakingi ir už detoksikacijos procesus, palaiko limfinės sistemos būklę. Tai vyksta sudarant tam tikrus cheminius junginius, vadinamus chelatais. Taip toksinės medžiagos detoksikuojamos anksčiau, nei jos sugeba pakenkti mūsų kūnui. Alkoholizmas, ilgalaikis ar trumpalaikis alkoholio vartojimas paliečia visas žmogaus gyvenimo sferas: biologinę (organizmas), socialinę (šeima, darbas, visuomenė), dvasinę (pasaulėžiūra, gyvenimo tikslas ir prasmė, savęs suvokimas), psichinę (sąmoningumas, emocinė būsena, psichologinės problemos).

Širdies-kraujagyslių sistema.

Gali išsivystyti išeminė širdies liga, anemija, tachikardija, hipertonija. Alkoholio vartojimo fone vystosi kardiomiopatija – difuzinis širdies raumens pakenkimas, pasireiškiantis kaip širdies nepakankamumas.

Smegenys.
Alkoholio poveikis primena smegenų traumas: tai grubūs smegenų pažeidimai, sukeliantys tam tikrų funkcijų nusilpimą ir palaipsninį sunykimą bei visos centrinės nervų sistemos pažeidimus. Ilgalaikis alkoholio vartojimas įtakoja ir protinę veiklą – pirmiausia nukenčia aukščiausios smegenų funkcijos, ilgiau išlieka primityvios ir refleksinės.
Kepenys.
Dažnas alkoholio vartojimas gali tapti kepenų distrofijos priežastimi. Galimi hepatitas ir cirozė. Todėl pacientų gydyme kepenų funkcijos atstatymas – neatsiejama gydymo dalis.
Kvėpavimo sistema. Alkoholio vartojimas gali sukelti laringitą, trachėjų, bronchų ir plaučių ligas. Vienas dažniausių kvėpavimo sistemos pakenkimo požymių – drėgnas rytinis kosulys.
Skrandis
Ilgalaikis alkoholio vartojimas sukelia motorinius ir sekrecinius skrandžio ir žarnyno funkcijų sutrikimus. Tai įtakoja funkcinį sekrecijos nepakankamumą, chronišką gastritą, skrandžio gleivinės pakenkimą ir opas.
Kasa.
Įrodyta, kad didesnė pusė sergančių pankreatitu (kasos uždegimu) žmonių nuolat vartoja alkoholį.
Psichika.
Alkoholio vartojimas gali sukelti psichinius sutrikimus ir ligas – depresiją, psichozes, epilepsiją, haliucinozę. Nervinių susirgimų simptomai – neadekvatus elgesys, nuotaikų kaita, irzlumas, laikinas atminties praradimas, agresyvumas ir pan.
Visa tai verčia susimąstyti – ar verta taip rizikuoti ir aukoti savo gyvenimą pavojingam tikimybių žaidimui su žalojančia narkotine medžiaga?. Kelias iki paskutinės alkoholizmo stadijos laipsniškas, todėl nepastebimas, tačiau būtent paskutinėje stadijoje įvyksta negrįžtami patologiniai vidinių organų pakitimai ir moralinė žmogaus degradacija.
Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų, lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai. pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines, į organizmą, sugrąžinami prarasti mikroelementai:K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai,stabilizuojama bendra būklė,valomas, stiprinamas organizmas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.

ATLIEKAMOS IR TEIKIAMOS MEDICININĖS PROCEDŪROS:

- Arterinio kraujo spaudimo matavimas, stebėjimas ir korekcija, Arterinės hipertenzijos, hipertenzinės krizės gydymas;

- Širdies susitraukimų dažnio ( pulso) matavimas, stebėjimas ir korekcija;

- Kūno temperatūros matavimas, stebėjimas ir korekcija;

-Kraujo prisotinimo deguonimi matavimas ir nuolatinis stebėjimas;

- Lašelinių statymas, Lašelinių lašinimas ir nuolatinis stebėjimas visos detoksikacijos metu ( nuo 3 iki 5 valandų), vitaminų ir mikroelementų lašinimas į veną;
- Dehidratacijos gydymas( kūno skysčių, mikroelementų, elektrolitų netekimo dėl apsinuodijimo alkoholiu, vėmimo, viduriavimo) , Organizmo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas;
- Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas;
- Injekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimus;
- psichologinė pagalba pacientui, motyvacijos nevaetoti alkoholio didinimas.
KIEKVIENU ATVEJU TAIKOMA INDIVIDUALI DETOKSIKACINĖ TERAPIJA, ATSIŽVELGIANT Į KIEKVIENO PACIENTO JAUČIAMUS SIMPTOMUS, VARTOTO ALKOHOLIO KIEKĮ, DAŽNUMĄ, BŪKLĖS SUDĖTINGUMĄ, LĖTINES LIGAS.
Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta
Namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra.
Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė apie 3- 5 valandas, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto darbas)
Po detoksikacijos pacientas jaučiasi blaivesnis, žvalesnis, nebevargina anksčiau buvę simptomai, atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklė.
Atvykstame į paciento namus Vilniaus mieste, Vilniaus rajone, Vilniaus apskrityje Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines, į organizmą, sugrąžinami prarasti mikroelementai:K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai,stabilizuojama bendra būklė,valomas, stiprinamas organizmas.
Kas gi tie elektrolitai ir kuo jie mums naudingi?
Chemiškai elektrolitai yra medžiagos, kurios virsta į teigiamus ar neigiamus jonus tirpale bei sugeba praleisti elektros srovę. Jokia aukštesnė gyvybės forma negali egzistuoti be elektrolitų. Taip pat ir žmogus. Elektrolitai būtini mūsų ląstelių ir organų funkcionavimui. Tai kraujyje ir kituose organizmo skysčiuose randami mineralų jonai.
Šie mineralai gali būti rūgštinio, bazinio pobūdžio, taip pat druskos. Mums svarbiausi ir aktualiausi elektrolitai yra kalcis, magnis, chloras, fosforas, kalis, natris.
Elektrolitai atlieka daug ir gana svarbių funkcijų. Pirma, reguliuoja vandens kiekį, apykaitą organizme. Reguliuoja ir kraujo pH, nervines bei raumenų funkcijas, kraujo spaudimą, atkuria pažeistus audinius. Pavyzdžiui, raumenų susitraukimas vyksta tam tikrų cheminių reakcijų dėka. Šių reakcijų metu į raumenų ląsteles siunčiami elektriniai signalai. Raumenys ir neuronai aktyvuojami elektrolitams judant tarp ekstraląstelinio bei viduląstelinio skysčio ląstelėse per vadinamuosius jonų kanalus. Tad raumenų susitraukimui būtini kalcio, natrio, kalio jonai. Be šių jonų susitraukimas silpnėja arba tampa nebekontroliuojamas.
Antra, elektrolitai atlieka transportavimo funkciją – perneša įvairias medžiagas (tarp jų ir maisto) į įvairias kūno vietas.
Konkrečiai magnio jonas būtinas energijos apykaitai, nervinio impulso perdavimui, fermentų aktyvumui palaikyti, kaulų ir dantų struktūros formavimuisi. Panašios ir kalio funkcijos. Štai natris reguliuoja troškulio pojūtį, dalyvauja termoreguliacijoje, palaiko pH pusiausvyrą. Neigiami chloro jonai įjungiami į deguonies apykaitą bei yra svarbūs virškinimui, nes įeina į skrandžio rūgšties sudėtį.
Naujesni tyrimai atskleidžia, kad įvairūs elektrolitų jonai atsakingi ir už detoksikacijos procesus, palaiko limfinės sistemos būklę. Tai vyksta sudarant tam tikrus cheminius junginius, vadinamus chelatais. Taip toksinės medžiagos detoksikuojamos anksčiau, nei jos sugeba pakenkti mūsų kūnui. Puikiu detoksikavimo pavyzdžiu gali būti organizme susidariusių nuodingų amino junginių utilizavimas.
Verta paminėti ir svarbą imuninei sistemai – elektrolitų dėka ląstelių membranos išlaikomos stiprios, pro jas sunkiau patenka virusai ar bakterijos.
Sutrikus elektrolitų pusiausvyrai
Elektrolitų koncentracijos pokyčius dažnai sukelia kitos sveikatos būklės, kaip inkstų, širdies ligos. Dargi jau paminėti prakaitavimas, vėmimas ar viduriavimas.r geriate, nes matote alkoholio reklamą? Ir, o stebukle, tik 3 proc. nurodo, kad alkoholį vartojo, nes pamatė patrauklią alkoholio reklamą, skelbia „tyrimas“. Tiesa tyrėjai dar įvardina ir 0,2 procento, kuriuos sieja su spontanišku alkoholio vartojimu po reklamos.
O dabar nuo pradžių. Mano paminėtas DELFI publikuotas straipsnis neturi autoriaus… Neturi ir užsakymo numerio… Teigiama, kad tyrimą atliko „Spinter tyrimai“. O kas tyrimo užsakovas ir mokėtojas? Žodžiu susigaudykite patys, kas ir kodėl staiga sugalvojo per vieną „reprezentatyvią“ apklausą išsiaiškinti kodėl mes tiek geriame. Kaip paprasta. Apklausi žmones ir sužinai, kad reklama beveik neturi įtakos vartojimui, kad alkoholį pradeda vartoti nepilnamečiai ir pan.
Tačiau tik retas žinos, kad „tyrimas“ atsirado ne šiaip sau, ir jo užsakovai slepiami taip pat ne be priežasties. O ir autorius nenurodytas, kad nebūtų galima pasiskambinti ar pasiteirauti dėl metodikos ir kitų svarbių dalykų. Tyrimas atsirado būtent tada, kai Seime vėl svarstomi klausimai dėl alkoholinių gėrimų reklamos draudimo . Ir, kadangi tikri moksliniai tyrimai nepadeda alkoholio gamintojams kvailinti politikų, atsirado poreikis pasidaryti „savo tyrimą“. Straipsnyje teigiama „Mat alkoholio reklamos draudimo šalininkai būtent reklamą įvardija kaip svarbiausią vartojimą skatinantį veiksnį.“ Šis sakinys ir nusako tikrąjį tyrimo ir straipsnio tikslą: sukelti abejones moksliniais tyrimais ir bandyti įtikinti alkoholio reklamos „nekaltumu“.
Kontaktai
Miestas:
Vilnius
Vardas:
DETOKSIKACIJA
El. pašto adresas:
Telefonas:
862500684
Komentarai
Komentarų nėra.

Kiti šios kategorijos skelbimai

SEX PAPILDAI KLAIPĖDOJE IR VISOJE ŽEMAITIJOJE - 860582663
Sutartinė
Erekcijos sutrikimams Potencijos problemoms Priešlaikinės ejakuliacijos problemoms spręsti. Tam tikras amžius, nuolatinis nuovargis bei stresas labai
SeX Papildai Klaipėdoje 860582663
Sutartinė
Tel.: 37060582663 Telegram.: sexpapildai.klaipeda Email.: sex.papildai.vyrams.08@gmail.com 1. Erekcijai (Sustiprinti) 2. Priešlaikiniai
Sustiprinkite potencija papildai vyrams 863185955 Vilniuje
Sutartinė
Platus pasirinkimas vyriškai erekcijai gerinti produktu. Erekcijos sutrikimams, potencijos problemoms, priešlaikinės ejakuliacijos problemoms spręsti.
Papildai erekcijai vyrams sexvaistaipotencijai. com
Sutartinė
Produktai potencijai ir prailginti Geriausia Kaina. Parinksime labiausiai Jūsų poreikiams atitinkanti preparatą. Greitas ir nebrangus pristatymas į be
Preparatai vyrams su nuolaida 860482060
Sutartinė
Platus SEX preparatų pasirinkimas (virš 90 skirtingų rūšių). Parinksime labiausiai Jūsų poreikiams atitinkanti preparatą. Pasiūlysime
SEX Papildai vyrams 863185955
Sutartinė
Platus pasirinkimas vyriškai erekcijai gerinti produktu. Erekcijos sutrikimams, potencijos problemoms, priešlaikinės ejakuliacijos problemoms spręsti.
Osteochondroze, radikulitas, disko isvarza, vilnius
Sutartinė
Jei kankina osteochondrozes keliami skausmai, radikulito pasikartojantys priepuoliai, bloga laikysena, ivairus nugaros skausmai, jauciate raumenu item
Gydomieji masazai ir manualine terapija Vilniuje
Sutartinė
Naturalus gydymo metodas - MASAZAS, MANUALINE terapija. Osteochondroze, radikulitas, stuburo isvarza, stuburo iskrypimas, tarpumentes skausmas, raumen