Nemokami skelbimai
Šiuo metu paskelbta 15553
Paieškos frazė
Paskelbta 2018 Rugsėjo 22, 19:23| Peržiūrų skaičius 838

Baidarių nuoma Kaune ir Kauno rajone

Kaina: 60,00 EUR
Ar kada susimąstėte, kiek neatrastų kampelių yra mūsų gimtojoje žemėje? O kiek įspūdį paliekančių gamtos objektų galime atrasti net ir Kauno rajone? Piliakalniai, dvarai ir bažnyčios – tai dar ne viskas, ką galima aplankyti ir apžiūrėti. O kiek dar lankomų objektų yra, kurių paprastai nepamatysi važiuojant automobiliu ar vaikštant pėsčiomis...
Mūsų pasiūlymas Jums – pasiplaukiojimas Nerimi baidarėmis, kurių metu ne tik išvysite Neries upės salas, bet susipažinsite ir su didžiausiu Lietuvos upių akmeniu, įspūdingomis Andruškonių bei Drąseikių atodangomis, Mykoliškių dvaru bei liepų alėja.
Siūlome išbandyti pramogą – plaukimas baidarėmis maršrutu „Batėgala – Panerio poilsiavietė“. Tai 16 km trasa, kurioje užmiršite kasdienius rūpesčius ir pasinersite į gamtos harmoniją. Viskas ko Jums reikia, tai surinkti 4 asmenų kompaniją (taip pat į baidarę galite pasiimti ir vaiką iki 7m.), su kuria nepamirštamai praleisite laiką didingosios Neries upės apsuptyje.
Plaukimas paprastai trunka apie 3 valandas, tačiau laikas neribojamas, nes tai priklauso nuo Jūsų nuotaikos, noro ir oro.
Pramogos kaina: darbo dienomis 60 Eur, savaitgaliais - sutartinė. Į kainą įskaičiuota 2 baidarių nuoma, irklai, gelbėjimosi liemenės, instruktažas, transportavimas ir žmonių pervežimai. NEMOKAMAI: papildomos kėdutės vaikams, neperšlampamas krepšys daiktams susidėti.
P. S. Esant pageidavimui galimi baidarių maršrutai Kaunu Nemunu nuo HE iki Santakos ir Nerimi nuo Panerio poilsiavietės iki Santakos. Esant poreikiui, plaukimus galime suorganizuoti ir didesnei kompanijai.
Daugiau info: www.paneriopoilsiaviete.lt
Facebook: https://www.facebook.com/paneriopoilsiaviete/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-SwgZS1Cebs&t=1s
Instagram: https://www.instagram.com/paneriopoilsiaviete/
Iškilo klausimų? Skambinkite numeriu +37065772020, rašykite el. paštu info@paneriopoilsiaviete.lt arba Facebook asmenine žinute.
Kauno rajono savivaldybė 54430, Lapių seniūnija, Ginėnų kaimas Panerio gatvė 17
Kontaktai
Miestas:
Kaunas
Vardas:
Panerio poilsiavietė
El. pašto adresas:
Telefonas:
+37065772020
Komentarai
HI 2022-12-15 18:18:54
Sveiki, mano brangusis, mano vardas yra Glembin, esu gera mergina, niekada netekėjusi, pamačiau tavo profilį čia ir buvau susijaudinęs, noriu, kad būtume draugai. Parašykite man privačiu adresu(glembinjefferson@gmail.com)) Turiu ką parodyti ir atsiųsiu savo nuotraukas, sveikinimus. glembinjefferson(a) g.m.a.i.l.c.o.m

Kiti šios kategorijos skelbimai

Parduodu gimnastikos lanka
10 EUR
Parduodu nauja gimnastikos lanka, išsiardo
Šviečiančių raidžių nuoma
Sutartinė
Šviečiančių raidžių nuoma ! Šviečiančių raidžių nuoma Jūsų šventei PIETŲ LIETUVOJE ! Rezervuokite ! MEILĖ ! LAIMĖ ! ŠEIMA ! LOVE !
Baidarių, kubilų nuoma Žemaitijoje 37065436962
Sutartinė
Nuomojame dvivietes ir vienvietes baidares, plaukti Žemaitijos upėmis. Poilsiautojus nuvežame į pasirinkto maršruto pradžią ir parvežame po kelionės.
Tik geriausi sex VITAMINAI vyrams
Sutartinė
Platus SEX preparatų pasirinkimas (virš 90 skirtingų rūšių). Parinksime labiausiai Jūsų poreikiams atitinkanti preparatą. Pasiūlysime
www. mylekis. com sex papildai be recepto
0 EUR
MUSU TINKLAPIS www.mylekis.com Produktai: Super P-Force - Pakuote 4vnt. - 25EUR Super Tadarise - Pakuote 10vnt. - 55EUR Super Zhewitra - Pakuote 4vnt.
sex papildai
0 EUR
MUSU TINKLAPIS www.mylekis.com Produktai: Super P-Force - Pakuote 4vnt. - 25EUR Super Tadarise - Pakuote 10vnt. - 55EUR Super Zhewitra - Pakuote 4vnt.
Viešbučiai, apartamentai, svečių namai, atostogų nameliai, vilos pajūryje
Sutartinė
Viešbučiai, apartamentai, svečių namai, atostogų nameliai, vilos Palangoje, Klaipėdoje, Nidoje, Šventojoje, Juodkrantėje, Karklėje, Pervalkoje, Preilo
Kavos, arbatos didelis puodelis
5 EUR
Naujas, nenaudotas didelis kavos arba arbatos puodelis. Yra dviejų modelių. Vieno puodelio kaina 5e, Kaunas, siunčiu. Daugiau info 37062701267