Nemokami skelbimai
Šiuo metu paskelbta 15530
Paieškos frazė
Paskelbta 2019 Sausio 11, 19:05| Peržiūrų skaičius 2097

Kviečiame mokytis masažuotojo specialybės

Kaina: 800,00 EUR
Mokykla "Art of Beauty" kviečia mokytis MASAŽUOTOJO specialybės

Mokymosi trukmė: 2 metai. Mokymosi forma: dieninė.

Išduodamas valstybinis Švietimo ir mokslo ministerijos patvirtintas profesinio mokymo diplomas. Pridedamas Europass pažymėjimo priedėlis.

Mokyklos "Art of Beauty" masažuotojų mokymo programa parengta remiantis tarptautiniais standartais, atsižvelgiant į pasaulines tendencijas bei yra suderinta su Sveikatos apsaugos ministerija ir patvirtinta Švietimo ir mokslo ministerijos.

Baigus masažuotojo mokymo programą, įgyjama fizinės medicinos ir reabilitacijos specialisto – masažuotojo – kvalifikacija, kuri leidžia dirbti masažuotojo darbą ir gauti masažuotojo spaudą. Kvalifikuotas masažuotojas, turintis masažuotojo spaudą, gali atlikti ne tik kosmetinius, bet ir gydomuosius įvairių rūšių masažus.

MOKYKLOJE DĖSTOMA:

Žmogaus anatomija ir fiziologija, patologijos pagrindai; Visuomenės sveikatos sauga; Mityba ir sveika gyvensena; Infekcinių ir odos ligų pagrindai; Farmakologijos ir reabilitacijos pagrindai; Kosmetinės medžiagos masažams; Vidaus ligos ir masažas; Chirurginės ligos ir masažas; Nervų ligos ir masažas; Vaikų ligos ir masažas; Higieninis ir kosmetinis masažas; Sportinis masažas; Netaisyklinga laikysena ir masažas; Gamtos ištekliai kūno priežiūros procedūrose.

PALANKIOS MOKYMOSI SĄLYGOS:

> Biologijos ir chemijos valstybiniai egzaminai nebūtini.

> Į kitus brandos egzaminų pažymius neatsižvelgiama. Konkursinis balas neskaičiuojamas.

> Nėra amžiaus cenzo! Priimame nepriklausomai nuo amžiaus.

> Jei baigėte aukštąją ar aukštesniąją mokyklą, bendruosius dalykus, kurių valandų skaičius atitinka mūsų mokyklos programoje esantį valandų skaičių, užskaitysime ir užsiėmimų lankyti nereikės.

> Praktiniai užsiėmimai sudaro 70% mokymo programos.

> Visos mokymo programos parengtos remiantis tarptautiniais standartais bei reikalavimais.

> Užsiėmimus veda tarptautinę kvalifikaciją turintys profesijos mokytojai-praktikai.

> Mokykla „Art of Beauty“ aprūpina praktikos vietomis medicinos įstaigose, ne tik privačiose, bet valstybinėse sveikatos priežiūros įstaigose.

> Mokykla “Art of Beauty” vienintelė akredituota mokykla, kuri suteikia galimybę įgyti tarptautinį ITEC sportinio masažo diplomus.

MOKSLŲ KAINA:

Mokslai yra nemokami. Mokama tik už mokymo priemones – 800 € per pusmetį.
Į kainą įskaičiuotas tarptautinis ITEC sportinio masažo diplomas.

Mokykla “Art of beauty”, Licencijos Nr. 003499,
Adresas: Vingrių g. 6A, Vilnius
El. p. mokykla@aob.lt
Tel.: 8 630 08998, www.mokyklaaob.lt
Kontaktai
Miestas:
Vilnius
Vardas:
Art of Beauty
El. pašto adresas:
Telefonas:
+37063008998
Komentarai
Komentarų nėra.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Sustiprinkite potencija papildai vyrams 863185955 Vilniuje
Sutartinė
Platus pasirinkimas vyriškai erekcijai gerinti produktu. Erekcijos sutrikimams, potencijos problemoms, priešlaikinės ejakuliacijos problemoms spręsti.
Papildai erekcijai vyrams sexvaistaipotencijai. com
Sutartinė
Produktai potencijai ir prailginti Geriausia Kaina. Parinksime labiausiai Jūsų poreikiams atitinkanti preparatą. Greitas ir nebrangus pristatymas į be
Preparatai vyrams su nuolaida 860482060
Sutartinė
Platus SEX preparatų pasirinkimas (virš 90 skirtingų rūšių). Parinksime labiausiai Jūsų poreikiams atitinkanti preparatą. Pasiūlysime
SEX Papildai vyrams 863185955
Sutartinė
Platus pasirinkimas vyriškai erekcijai gerinti produktu. Erekcijos sutrikimams, potencijos problemoms, priešlaikinės ejakuliacijos problemoms spręsti.
Osteochondroze, radikulitas, disko isvarza, vilnius
Sutartinė
Jei kankina osteochondrozes keliami skausmai, radikulito pasikartojantys priepuoliai, bloga laikysena, ivairus nugaros skausmai, jauciate raumenu item
Gydomieji masazai ir manualine terapija Vilniuje
Sutartinė
Naturalus gydymo metodas - MASAZAS, MANUALINE terapija. Osteochondroze, radikulitas, stuburo isvarza, stuburo iskrypimas, tarpumentes skausmas, raumen
Gydomieji masazai, manualine terapija Vilniuje
Sutartinė
Naturalus gydymo metodas - MASAZAS, MANUALINE terapija. Osteochondroze, radikulitas, stuburo isvarza, stuburo iskrypimas, tarpumentes skausmas, skausm
Dovanu kuponas gydymui ar profilaktikai Vilniuje
Sutartinė
Dovanų kuponas Jei ieškote išskirtinės dovanos - rinkitės klinikos dovanų kuponą. Siųlome dovanų kuponus: gydymui arba profilaktiniam sveikatos palaik